Nieuws

Liemers Ondernemersportaal

12 mei 2020 door Bernhard van van Hamburg
www.zparnhem.nl

De Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar werken samen om de Liemerse ondernemers op dit moment op de beste manier te ondersteunen.

Elke ondernemer wordt geraakt door het coronavirus. Of het nu is omdat uw omzet (deels) wegvalt, u voor uw medewerkers werktijdverkorting moet aanvragen, of omdat u, uw naasten of medewerkers ziek worden door het virus. De Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar werken samen om de Liemerse ondernemers op dit moment op de beste manier te ondersteunen.
  • Wanneer het gaat om specifieke regelingen zoals bijvoorbeeld gemeentelijke belastingen, vergunningen en andere maatregelen dan kunt u terecht bij desbetreffende gemeenten.
  • Wanneer het gaat om specifieke vragen rondom werk en inkomen dan kunt u, ongeacht in welke Liemerse gemeente u woonachtig bent, terecht bij RSD de Liemers.
Speciaal voor deze Coronacrisis gerelateerde vragen is het Liemers Ondernemersportaal opgericht.

Wie zitten er in het Liemers Ondernemersportaal

 

In het Liemers Ondernemersportaal zitten vertegenwoordigers van de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, RSD de Liemers, Werkgeversservicepunt Midden Gelderland en Liemerse ondernemers.

Maatwerk voor werk en inkomen

 
RSD de Liemers is de uitvoeringsorganisatie op het gebied van werk en inkomen voor de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. Dit betekent dat wij zowel uitkeringen verstrekken aan inwoners die zelf niet in hun eerste levensonderhoud kunnen voorzien als, samen met het onderwijs en ondernemers, inwoners begeleiden op de weg naar (betaald) werk.
Twee voorbeelden:
  • Samen met de Liemerse ondernemers is het gelukt om in 2019 meer dan driehonderd mensen aan het werk te krijgen.
  • RSD de Liemers heeft de afgelopen weken meer dan duizend aanvragen behandeld voor de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Hier kwamen ook veel vragen van ondernemers uit voort


Hoe werkt het Liemers Ondernemersportaal?

 


U stelt uw ondernemersvraag via de link op deze pagina. Binnen 24 uur of op de eerstvolgende werkdag, wordt u door iemand van Liemers Ondernemersportaal teruggebeld. Afhankelijk van uw vraag beantwoorden wij uw vraag of brengen u in contact met de juiste persoon uit ons netwerk, die u kan helpen. Dit kan een overheidsmedewerker zijn van de RSD, WSP of één van de Liemerse gemeenten of een mede-ondernemer.
 


Stel hier uw ondernemersvraag


 
Plaats een reactie
*
*

 
www.zparnhem.nl
  Overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) Uitstel gemeentelijke belastingen Tijdelijke Noodfonds Ondernemersfonds… Lees verder
 
www.zparnhem.nl
Eli te Winkel - lid van ZP Arnhem - nam ons interactief aan de hand en mee in zijn online presentatie 'Pitchen… Lees verder
 
De belangrijkste hulpmaatregelen voor ondernemers Lees verder
 
www.zparnhem.nl
Het grootste deel van de zelfstandige ondernemers kunnen met de tegemoetkomingen die de overheid heeft aangeboden, het inkomen van… Lees verder
 
 
 
 
 
 

Stichting ZP Arnhem

KvK: 75728885
Telefoon: 0853038678
Email algemeen: info@zparnhem.nl

Kantoor adres: (op afspraak)
Veilingstraat 17
6827 AK Arnhem
Terug naar boven