gratis lidmaatschap


Zo blijf je dit jaar, op de pagina's toegankelijk na inloggen speciaal voor de leden op de site, maximaal op de hoogte met informatie over bijvoorbeeld regionale initiatieven om ondernemers te helpen om omzet te behouden in deze periode of over landelijke regelgeving.. maar dan op een duidelijke en meteen toepasbare manier uitgelegd. Zo krijg je hulp om bij jouw gemeente gebruik te maken van de beschikbare noodmaatregelen voor ondernemers.

Maar we willen met jullie ook verder kijken en samen zorgen dat we - na corona - weer snel en 'aan de slag' kunnen. We bieden je online evenementen en workshops om je ondernemersvaardigheden up-to-date te houden onder andere.
Kijk voor nog meer voordelen in het menu bij: over ZP Arnhem/wat doen we voor jou

Hoe dan precies? 
Een maand voor de opzegdatum van 1 december 2020 sturen we je een herinnering dat je moet opzeggen. En stel.. dat we toch niet aan je verwachtingen hebben voldaan en je dus niet aangesloten wilt blijven kun je je lidmaatschap - zonder opgaaf van reden - opzeggen.
En bij voorkeur :-) verlengen we het eind dit jaar graag voor je en is het een investering van nog geen € 7,- per maand. (gefactureerd per jaar € 79,- en inclusief je persoonlijke lidmaatschap van ZZP Nederland!!)

Stichting ZP Arnhem

KvK: 75728885
Telefoon: 0853038678
Email algemeen: info@zparnhem.nl

Kantoor adres: (op afspraak)
Veilingstraat 17
6827 AK Arnhem
Terug naar boven